Valmiina valepalmikkosukat

Heipparallaa!

Käsityörintamalla neulotaan. Mulla on kolme työtä kesken ja yksi työ valmiina. Syksy tuo aina mulle innostuksen neuloa. Kun tulee viileät kelit, on mukavaa ottaa käsiin jotain lämmintä tekemistä.

Valepalmikkosukat
Sain pyynnön tehdä villasukat. Halusin koittaa jotain uutta mallia, jota on kuitenkin mahdollisuus neuloa missä vaan ilman mitään ylimääräisiä kilkkeitä. Googlasin ohjeita ja löysin sopivan ohjeen valepalmikkosukista. Olen itse tyytyväinen sukkien lopputulokseen.

Lanka: 7 veljestä
Väri: Kirsikka (588)
Puikot 3,5

20181009_104609

Tuubihuivi
Huivin aloitin sen vuoksi, kun kaapissa on yli 10 vuotta lojunut Novitan Katri -lankaa. Sekin on sävyssään viininpunaista. Huivia tulee monesti neulottua, kun katselee televisiosta sarjoja. Lankakeriä on mennyt jo kaksi ja nyt menossa on kolmas kerä.

Lanka: Katri, sävynumero ei tiedossa
Puikot: 6

20181011_210940

Raitasukat
Ajattelin tehdä kotiin ihan perusvillasukat itselleni. Tykkään pitää aina kotona villasukkia. Vanhassa talossa aina vähän vetää lattiarajassa ja sen vuoksi villasukat on ihan parhaat. Mummini on lahjoittanut kauhean kasan vanhoja novitan lankoja. Löysin siniraidallisen langan, joista nyt neulon itselleni kotisukat.

Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5

20181011_211026

Hyrrä -lapaset
Ajattelin, että voisi olla mukavaa tehdä pitkästä aikaa lapaset. Neulominen oli monta vuotta aika tauolla ja tuntuu, että taidotkin on vähän ruostunut. Helposti mun tulee tehtyä vaan turvallisesti villasukkia. Löysin lapasten ohjeen Ulla -sivustosta, linkki tässä: http://www.ullaneule.net/0208/ohjeet_hyrra.html.

20181011_211101

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: