Kaupasta mukaan lähteneet lehdet

Hello!

Tykkään ostella vähän turhankin paljon käsityölehtiä vaikka oikeasti harvoin niistä tulee toteutettua mitään ideoita. Suurin osa tekeleistäni ovat oman pään tuotoksia tai nettiohjeiden mukaan tehtyjä väkerryksiä.

Kerään myös vanhoja käsityölehtiä ja niistä voinkin tehdä postauksen joku toinen kerta. Nyt kuitenkin kuukauden sisään on nämä neljä lehteä lähtenyt kaupasta mukaani. Tässä oma ”arviointi” lehdistä.

Unelmien käsityöt -lehti
Lehti oli edullinen eli 5,95€. Lehden kustantaja on A-lehdet Oy. Tämä on itseasiassa näistä kaikista lehdistä mun ihan suosikki ja aika yllättävästä syystä. Mielestäni tässä lehdessä on ihan huippua se, että siinä kerrottaan eri käsityön tekijöistä.

On jotenkin tosi mielenkiintoista lukea ihmisten käsityöharrastuksista ja siitä miten on löytänyt vaikka harrastuksen pariin. Seuraava numero ilmestyy 6.2.2019 ja aion todellakin bongata tämän kaupoista silloin.

Sukat & Lapaset -lehti
Hintaa lehdellä oli 5,90€. Lehdessä tosiaan sukka- ja lapasohjeita. Visuaalisesti lehti on todella nätti kansien sisäpuolelta ja kustantaja on jälleen A-lehdet Oy. Tällä hetkellä itseä inspiroivia ohjeita ei juurikaan tästä lehdestä löytynyt. Jos olet kiinnostunut kirjosukkien tai -lapasten tekemisestä, niin voi sinulle olla hyvä lehti.

Ihanimmat sukat neuloen ja virkaten -lehti
Lehti maksoi 6,95€ ja tämä taas sisälsi mielestäni paljon mielenkiintoisia ohjeita. Voisin opetella näillä ohjeilla neulomaan uusia sukkamalleja. Ohjeet vaikuttivat hyvin kirjoitetuilta ja selkeiltä. Lisäksi kiinnostaisi kokeilla lehdessä ollutta vinkkiä; neuloa kaksi villasukkaa samaan aikaan pyöröpuikoilla. Lehdessä on myös ohjeet neljän erilaisen villasukan kantapään luomiselle. Itsellä ainakin olisi hyvä rikkoa vanhaa tuttua kantapääntekotapaa jollain uudella. Plussaa annan myös lehdessä olevista erittäin selkeistä kuvista. Kustantajaa en löytänyt. Mielestäni tämä lehti toimii myös ns. opettajana. Miinusta annan lehden turhan kiiltävälle pinnalle.

Suuri Käsityö -lehti
Käsityölehti sisältää monenlaisia ohjeita mm. neulonta, virkkaus ja ompelu. Tosi hyvä juttu mielestäni. Tykkään myös tässä lehdessä Taitava tekijä -osiosta. Iso miinus tulee kiiltävästä lehtipinnasta. Kun lehteä selaileen, niin kiillon vuoksi ei näe kunnolla kaikkia kuvia selkeästi. Seuraava numero ilmestyy 14.11.2018. Ostelen tätä lehteä aina vähän sen mukaan mitä lehti sisältää. Joskus on pitkiäkin aikoja etten kyseistä lehteä osta, koska mikään ohjeista ei sillain kosketa. Lehden julkaisija on  Sanoma Media Finland Oy.

Mitä lehtiä sinä ostelet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: