Elämäntaparemontti

Heip!

Lukeudun ihmisiin, jotka ovat hurahtaneet kaikkiin mahdollisiin ruokavaliotrendeihin. ”Huvittavinta” on kuitenkin se, että niiden noudattaminen on aina johtanut pahempiin paino-ongelmiin. Mitä kovemmin ruokavaliota on rajoitettu ja mitä kurinalaisempaa laihdutusohjeet on olleet, sitä kovemmaksi on ahmintakohtaukset iskeneet.

Tämä elämäntaparemonttini on varmasti lähemmäs 100 kerta. Oma mies on ilmoittanut, ettei usko minun saavuttavan pysyvää painonpudotusta normaaliin painoon. Että niin epätoivoiselta laihdutushistoriani vaikuttaa jo lähimmäistenikin silmissä. Olen ollut laihdutuskuureilla on/off 12-vuotiaasta saakka.

Lääkärin kanssa on keskusteltu lihavuusleikkauksesta. Prosessi on vasta alkuvaiheessa, mutta olen toiveikas. Olen jonossa ravitsemusterapeutille. Mitään varmuutta ei ole pääsenkö leikkaukseen vai en, mutta lääkäri on sanonut että voisin olla potentiaalinen yksilö moiseen operaatioon.

Ajattelin ottaa sellaisen linjan toistaiseksi, että postaan kuvat esim. kuukauden välein ja painonpudotuksen ja menetetyt sentit. En koe oloani niin kotoisaksi, että ilmoittaisin todelliset mittani ja painoni koko maailmalle vielä. Sanotaan, että lähtötilanne on +/-0. Voin joskus myöhemmin sitten kertoa mitkä olivat lukemani alkujaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: