Kässäilykuulumiset

Kaksi sekunttia sitten sain valmiiksi villasukat. Nimesin ne Sinisukiksi. Olen pitkään kaivannut uusia villasukkia. Suutarin lapsella ei ole kenkiä ja niinpä monesti itsekin neulon muille asioita eikä sitten itselle niinkään. Varpaani paleltaa aina iltaisin kun menen sänkyyn ja uni tulee vasta kun varpaat on lämpöiset. Näistä taitaa tullakin mun yösukat.

20181122_225025

Viime viikon perjantaina tuli pyörähdettyä Tampereella kädentaito messuilla. Mikä insipaation lähde se olikaan. Lähdettiin kaverin kanssa mun yövuoron jälkeen sinne. Oltiin ehkä klo 13 maissa siellä ja niin siinä kävi et yksi halli jäi melkeen kokonaan katsomatta ja toinen hallikin tuli juostua aika kiireellä kun aika meinasi loppua kesken.

Parasta oli kangastarjonta. Ajattelin opetella ompelemaan ja Verson puodista tuli ostettua mm. kauris (citrinella) digitrikoota ja hyrrä (sini/vihreä efektipohja) digitrikoota. Iloinen Kettuliini -osastolta ostin punaterran väristä Kotimetsä nimistä kangasta. Ommellisen -osastolta tuli ostettua taas roses kangasta. Aahh… Nyt pitäis löytää vielä hyvät kaavat. Niin ja hei, ostin Jujuna osastolta hupparin kaavat.

20181116_203946

Tämä seuraava jäi vielä houkuttelemaan, mutta tilaan Kuosiverstaan kangasta sitten kun olen noista saanut jotain ensin tehtyä.

20181116_160251

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: