Bullet journal suosikit

Jos näin nyt ylipäätänsä voi sanoa, niin, en bujoile ihan perinteisellä tavalla. Mulla on bujo päiväkirja ja esim. opiskelumuistiinpanot olen tehnyt bullet journal tyylillä. En käytä kalenterina bujojani, mutta ne sisältävät paljon erilaisia listoja ja tietoja projekteistani sekä tehtävälistoja. Kuitenkin tärkeintä päiväkirjassa on nimenomaan päivän kirjailut.

Mun ehdoton suosikki kirja on tämä:

20181213_005334

Päiväkirjan sivujen läpi ei mene tussit. On tosi laadukasta paperia pistein ja sivunumeroin. Vähän tylsä ulkomaiksi, mutta värejä muitakin. Kansien väliin jäävät sivut on sen verran laadukkaita, ettei kannen tylsyys haittaa. Ja ainahan voi sitäkin tuunata. Sivut ovat paksut, ehkä hieman kiiltävät ja kerman väriset.

Ja hei! Tämä ei ole mikään myyntipuhe. Tykkään vaan ihan aidosti näistä tuotteista. Enkä saa kirjoituksesta mitään rahaa tai hyödykkeitä.

Bujoiluihin tulee käytettyä runsaasti erilaisia tusseja, tarroja ja koristeteippejä.

Paikallisesta INFO kirjakaupasta löysin nämä tarrat. Mielestäni ne on hauskoja.

20181206_124546

Oikeastaan pelkkään muistiinpanojen ja päiväkirja kirjoitteluihin käytän ainoastaan näitä kyniä.

20181213_005648.jpg

Itselle ”bujoilu” on hyvä opiskelutyyli, koska oppiakseni minun on yleensä saatava tehdä asioita tai sitten töhrittävä koulukirjoja ja tuhertaa vihkoihin muistiinpanoja. Tieto menee jotenkin sormista päähän. 🙂

Postailen tätä taas vähän myöhään. Mulla oli vapaapäivä ja koitan hiukan kääntää rytmiä tulevaan yövuoroon. Olen ommellut tänään, mutta en saanut tuotosta ihan valmiiksi kun mies toivoi etten ompelisi kun yritti saada unta. Tuo minun ompelukoneeni kun ei ole hiljaisemmasta päästä. Ehkä huomenna saan laitettua tänne kuvia valmiista tuotoksesta. Katsotaan, katsotaan….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: