Vihdoinkin valmis tuubihuivi

Nyt se on valmis! Ihanaa! Sain ei eilen vaan edellisiltana valmiiksi Novita Katri -langasta neulomani tuubihuivin. On jotenkin suuri ilon aihe kun puikoilta saa pois työn, koska olen melko hidas neuloja ja sitten voikin alkaa uutta työtä suunnittelemaan.

20181217_203356

Tämän tuubihuivin tein pikkuhiljaa siinä samalla kun sarjoja katselin. Nyt kuitenkin on tullut vähemmän sarjoja katseltua, joten työkin edisty entistä hitaammin. Kuvio on valepalmikoin eli hyvin helppo neuloa vaikka katselisi sarjoja.

20181217_213900

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja käytössä tämä on ollut ihanan pehmeä ja lämmin.

Mitä ompeluihin tulee, niin nyt muiden hommien ja reissujen vuoksi en ole ommellut. Tänään ajattelin öljytä koneen ja edellispäivänä tuli ostettua myös erilaisia ompelutavaroita mm.räätälinviivain, apuviivain, klipsuja korvaamaan nuppineulat, kaksoisneuloja jne.

20181218_095051

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: