Villasukka+koneet puhtaaksi

Tuubihuivi kun tuli valmiiksi, niin minulla ei ollut enää mitään sopivaa aivotonta työtä sarjojen katseluun. Loin puikoille silmukat Novitan 7 veljestä langasta ja aloin neuloa ihan perusvillasukkaa. Kyllä niillä on aina jollakin tarvetta.

Minun mummini on aivan ihana, koska kovana käsityöihmisenä on koko elämänsä hamstrannut halvalla enimmäkseen Novitan lankoja ja pitää minutkin langoista.  Alkaa omassakin kodissa paikat pursuilemaan langoista, kun en millään ehdi tekemään sitä tahtia neulomuksia mitä lankoja kotiin tulee. Ja siltikin joskus tulee itse ostettua keriä; kun silmä osuu ihanaan sävyyn. Vuosi 2017 olin lankaostolakossa hyvällä menestyksellä ja en tänäkään vuonna ihan hirveästi ole ostellut lankoja. Onkohan kukaan muu joutunut ostolakkoilemaan?

Mitä ompeluun tulee, niin en ole juuri nyt ommellut. Ollaan reissattu jonkin verran joulureissuilla sukulaisissa, joten nämä puuhat ovat olleet tauolla. Tänään kyllä pitkältä reissulta tultaessa päätin vihdoinkin putsata ja öljytä työkoneeni. Onneksi! Kylläpä olikin törkyä syöneet nuo koneet. Kummasti myös raksuttavat äänet pehmenivät. Kumma juttu 🤔😁.

IMG_20181221_223102_257

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: