Ristipistoja

En tiedä oliko jo juttua, mutta sain joululahjaksi pari ristipistotöitä. Minun historiani niiden parissa on ollut erittäin lyhyt ja hermoja raastava. Jostain syystä olen aina saanut lankavyyhdit täysin sekaisin heti alkuunsa, työn jälki on ollut epäsiistiä ja sormet täynnä neulan pistoja. Tai olen huomannut aloittaneeni väärästä kohtaa niin, että kuva ei mahdu kankaaseen.

Tällä kertaa toimin viisaammin. Avoin YouTuben ja sieltä saamillani neuvoilla ole  päässyt hyvin alkuun. Nyt tämä tuntuu jopa mukavalta. Vyyhdit ovat edelleen järjestyksessä. Aivan mahtavaa. Innostuneena tästä ostin Porista jo pari ristipistolehteä. Nyt asia naurattaa minua. Pieni hurahdus taisi iskeä tähän lajiin myös Katsotaan jatkuuko innostus vielä pitkään.

img_20190103_200608_609

Eilen sain piirrettyä housuihin kaavat. Huomenna toivottavasti saan leikattua kankaasta palat kaavojen mukaan. Vieläkään en kyllä ole varma, että riittääkö suunnittelemani kangas siihen.

Aivottomana neulomistyönä telkkua katsellessa neulon nyt taas villasukkaparia kuviolangasta. Tämä ei ole 7veljestä…enkä nyt millään saa päähäni minkä merkin lankaa on. Ihanan tuntuista käteen, todella pehmeää.

20190103_195116

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: