Virallinen punnitus

Kävin juuri neuvolassa punnituksessa. 8 viikon tulos on nyt sitten -11,5kg. Olen tyytyväinen. Ja olen ylittänyt 7% painonpudotuksen. Ihanaa! Olen tosi tyytyväinen ja iloinen ettei tämä ole tuottanut suurempaa tuskaa. Tästä on hyvä jatkaa! Niin ja olin sentin kasvanut :D, olen aina luullut olevani 163cm  mutta nyt selvisi että olen 164cm. BMI laski senkin ansiosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ompele Oma Onnesi

Ompelun iloa elämään

Ystäväni neula ja lanka

Kauniita ajatuksia käsitöistä.

%d bloggers like this: